dilluns, 15 de març del 2010

21 ANYS DE PÀGINES DE PASSIÓ



El proper dissabte 27 a les deu del vespre i l'endemà, diumenge de Rams, a les vuit de la tarda es tornarà a representar a l'església d'Albinyana, Pàgines de Passió.

Aquesta representació teatral de fragments dels evangelis, que va escriure mossèn Jordi Figueres l'any 1990, dins els actes per recollir diners per posar un nou àngel al campanar de l'església, ha esdevingut una tradició.

Ara ja podem trobar actors i cantaires del cor que no havíen nascut quan es va fer la primera representació. Aquest fet demostra l'arrelament d'aquesta iniciativa que aplega bona part de la gent del nucli albinyanenc.

Per què fem la Passió? Pel sentiment religiòs? Per què fa poble? Per participar en un projecte col·lectiu? Cada any em faig les mateixes preguntes. I sempre obtinc la mateixa resposta: Fem Pàgines de Passió per un còctel de motius, però sobretot per un compromís amb el poble.

Un compromís personal per fer viable una representació que no deixa indiferent. On tothom hi té una part fonamental. On tots i totes -en un símil casteller- som pinya. No hi ha enxanetes.

Cada director o directora ens ha ensenyat alguna cosa. Tots hi han fet aportacions. Algú pot pensar que cada any és el mateix. S'equivoca. Cada any, és diferent. I el missatge que traspua el text és tant actual que no envelleix...

Veniu i quedereu encantants!!!