dimarts, 24 d’agost del 2010

LA RECUPERACIÓ D'UN PATRIMONI





Aquí teniu el petit escrit que, en la condició d'alcalde, he escrit pel programa de mà de la recuperació del ball parlat de Sant Bartomeu.

El Ball parlat de Sant Bartomeu és un regal pel sentits. Aquest 2010, en motiu dels mil anys del primer document escrit on hi apareix Albinyana, la Societat del poble ens ofereix la recuperació d’ una part del nostre patrimoni cultural.

La vida de cada comunitat necessita elements per cohesionar-la i donar-li projecció. El Ball de Sant Bartomeu ha estat el ferment necessari per aconseguir la implicació de molta gent. Una comunió intergeneracional que dóna orgull i sentit de pertinença a un projecte col·lectiu: el nostre poble.

Aquest Ball també és un sentit homenatge a les generacions passades i al bon amic de tots que ens va deixar fa just un any, Manuel Bofarull.

Que l’esperit que desprén aquesta recuperació i l'exemple de senzillesa i bonhomia llegat pel senyor Bofarull ens acompanyi en els nostres viaranys diaris i ens serveixi per estimar, una mica més, aquesta part del món que es el nostre municipi.