dilluns, 16 d’agost del 2010

VIURE L'AGOST AL CARRER

Ahir al vespre, amb la projecció d'Invictus, es va tancar la festa major de la Papiola. Una festa que ha tingut molt bona participació, sobretot en la programació infantil.
Ara ens queda la festa grossa albinyanenca i el darrer cap de setmana anirem de festa a les Peces, on hi ha inclòs una activitat solidària: el dissabte 28 a la tarda és farà l'habitual campanya de donació de sang.

Hi ha una activitat que es repeteix a cada nucli. Es el taller del mil·lenari, on cada veí estampa la seva empremta en una tela. Aprofitant la festa grossa d'Albinyana es posaran a la venda una samarreta divertida sobre els 1000 anys, i també es farà un concert de festa major, amb l'orquestra Rosaleda, programat dins els actes del mil·leni.

Tanmateix molta gent espera amb delit la recuperació del ball parlat de Sant Bartomeu. Una iniciativa que té mig poble mobilitzat. Esperem que ens respecti el temps i tant el dimarts 24 com el dijous 26 poguem veure aquesta recuperació a la fresca.

A part de les festes majors, durant aquests dies hi ha els tradicionals sopars de carrer a Albinyana i a les Peces, el torneig de futbol-sala que enguany s'ha quedat al municipi, ja que els sotscampions de l'any passat, el Bar Adela de les Peces, van guanyar ahir diumenge una emocionat final, els balls i activitats d'estiu al Poliesportiu de les Peces, el sopar anual que organitzen les parròquies... molta vida social i al carrer!!!