dimecres, 4 de maig del 2011

GENT DE FIAR: ÀNGELS CAÑELLAS VIDAL


L’Àngels viu a les Masies del Torrent. Amb el Jaume Palau, amb qui he compartir històries de tota mena.
Gràcies a ella, la candidatura d’enguany de CiU compleix una premisa que mai en la vida democràtica local s’havia donat: una llista on hi ha ha representació de tots els nuclis i urbanitzacions.

A l’Àngels la vaig conèixer al Vendrell fa molts anys. Ella ja va venir a una desfilada de modes a principis del noranta a Albinyana a fer la feina de maquilladora.

Sempre disposad a col·laborar en tot el que se li proposa. Ho saben els grups de teatre del Centre i la Cumprativa de Llorenç. Li agrada la fotografia i ha guanyat alguns premis.

Fa un parell de dies, en una reunió de campanya, vaig descobrir que escriu poesia i narrativa. Alguna de les seves creacions es poden llegir, amb pseudònim, a la següent adreça; www.relatsencatala. Té altres passions: llegir (diu que és el seu vici), li agrada la psicologia i tot allò que faci referència al creixement personal, la vida rural, mirar el mar i, sobretot, els animals. Ella m'explica que “els animals son grans mestres ja que et transmeten la senzillesa, que la vida és equilibrada i tranquil-la i que val la pena contemplar-la des d’aquest punt de vista”