dissabte, 14 de maig del 2011

GENT DE FIAR: PILI ANTON


La primera cosa que va dir la Pili Antón quan li van proposar entrar a la candidatura va ser: jo no sóc de Convergència. Li van contestar que no era condició tenir cap tipus de militància per poder formar de l'equip i per compartir el projecte de municipi que volem.

Ella fa sis anys que viu al carrer Teide de Bonaterra II. Mare de dos nens petits, es fàcil trobar-la al parc. Allà ha fet amistat amb moltes altres mares joves. Aquesta d'ara és la primera campanya que viu des de dins. Transmet que s'ho passa molt bé: ja sigui enganxants cartells o vivint, amb un "rebujito" a la mà, la romeria de Tomoví.

Fa temps, em va sobtar el seu nom al facebook: "Pili-antón de Albinyana" Vaig trobar que seria una persona amb ganes d'arrelar-se al municipi. Això de posar el nom del poble en el perfil en aquesta xarxa social no és cosa habitual.

Té la carrera d'enginyeria agrícola especialitat indústries agroalimentàries (URV) i llicenciatura en ciència i tecnologia dels aliments (UAB). Ara treballa de professora de secundària a un institut del Vendrell.

A les reunions de preparació del programa ens ha demostrat els seus coneixements en temes de formació i atur. Ella domina aquest àmbit. I segurament, ens ajudarà molt en el futur.

Al seu temps lliure li agrada passejar per albinyana. Reconeix, sense subterfugis, que està enamorada del municipi.

La Pili és una dona que transmet confiança.