dimarts, 10 de maig del 2011

GENT DE FIAR: JUAN MELLADO REQUENA


Juan Mellado Requena és el candidat d'avui. Viu al Moli del Blanquillo. Està casat i es pare d'un fill i una filla
Abans de decidir venir a viure definitivament al municipi ja tenia un habitatge de segona residència i estiueig a la Papiola. Allí el vaig conèixer. Era un dels organitzadors de la festa major i, llavors com ara, sempre estava disposat a col·laborar.
El Juan treballa a la SEAT, des de l'any 1973. Ho ha fet als departaments de manteniment. fabricació i anàlisi de treball. Ara es cap del Departament de Logística a la Zona Franca. Té títol de maestria industrial en la branca d’Electrònica
Fa molt d'esport. Es fàcil veure'l fent atletisme prop de casa seva.També li agrada el ciclisme i el futbol Ell ens ha cronometrat durant unes quantes edicions les curses populars de la festa major albinyanenca.

Les seves mans estan sempre a punt per a fer massatges. Ha fet estudis de quiromasatjista, reiki, reflexologia i medicina de l'esport. Practica i imparteix classes de Chikung.

El Juan es feliç llegint, cuidant el seu jardí i amb els seus animals. Disfruta amb la natura i els espais oberts. Li agrada mantenir una conversa llarga i distesa. En les reunions de preparació del programa electoral ell ha fet bona part de les aportacions en temes de medi ambient i sostenibilitat.
El Juan és fiable.