dimecres, 11 de maig del 2011

GENT DE FIAR: SILVIA MALDONADO MARIMÓN


Torn per la Sílvia Maldonado Marimón. Viu al carrer Teide de Bonaterra II.
Nascuda a Barcelona l’any 1969. Esta casada. Mare de un fill i dues filles bessones. Estima amb bogeria la seva família. N'he estat testimoni directe els darrers quatre anys quan hem compartit equip de govern municipal.

La principal virtud de la Sílvia és la sinceritat. Sempre va de cara. Amb la veritat per davant. També es una dona molt treballadora. No li cau cap anell per fer la feina que convingui. Ella ha treballat en empreses d’art gràfiques, de neteja, un parc aquàtic i en una benzinera. Actualment es monitora de menjador escolar. I fa pocs dies ha fet el curs de monitora d'autobus.

A nivell local, ella s'ha encarregat de l'àrea de salut en la darrera legislatura. Porten el seu segell els tràmits per la construcció d'un nou consultori a Albinyana (els terrenys ja han estat cedits a la Generalitat) i ha estat una de les impulsores del nou centre de dia de les Peces amb un consultori mèdic annex. Sempre disposada a millorar un dels àmbits més importants al nostre poble: la sanitat

Amb l'Emi, que tenim pendent una anada conjunta al Nou Camp, fan una parella exemplar. Em sento feliç de compartir la seva amistat. Sobretot, perquè son molt bona gent.

La Sílvia és una dona de fiar.

1 comentari:

GregorioEstevez ha dit...

Conec a Silvia des de petita doncs vam ser veïns d'escala i tant ella com la seva família són molt bona gent, sinceres, treballadores, optimistes i sobretot molt familiars i molt amigues dels seus amics, entre els quals tinc l'honor de contar-me