dilluns, 16 de maig del 2011

GENT DE FIAR: ROSA RIBAS RIAMBAU


La Rosa Ribas, la petita de les tres germanes de Cal Janet, sempre ha estat una dona activa al servei d'Albinyana.
Casada amb el Ventura i mare de dues filles, l'Elisenda -que aviat la farà àvia- i la Montserrat, sempre ha viscut al carrer de les Quintanes.

La Rosa és una dona de conviccions. Fa quatre anys ja li vam proposar d'incorporar-se al projecte que defensem al municipi. Llavors no va ser possible. Ara la seva entrada a la candidatura ens ha de permetre, si rebem la confiança dels electors, tenir a disposició una persona amb una capacitat de treball espectacular. Sé que farà molt bona feina, i que la seva petjada serà profunda.

Tinc records de la Rosa de quan anavem a classe d'EGB, ella amb la senyoreta i jo amb el Sr. Pascual. Eren èpoques en que els diumenges a la tarda ens els passavem al cinema de la Societat on feien sessió doble.

Ha plogut molt des de llavors. Però la Rosa sempre ha estat a nivel de poble a disposició de tot el que se li ha demanat. Avui es membre del Consell Parroquial d’Albinyana i del Consell Arxiprestal del Baix Penedès. Va ser la primera dona presidenta de la Societat Recreativa Unió Albinyanenca. Canta al cor de la Passió des de fa 22 anys. Es fàcil veure-la amb la caixa dels calers a cada sopar comunitari que es fa al poble.

D'ella sempre m'ha cridat l'atenció el seu caràcter. Obert i franc. També es patidora (sobretot si juga el Barça). La Rosa es una dona enraonadora. Les seves opinions són fonamentades. Mai parla a la babalà.

Ara, esperem pugui ser una excel·lent regidora. La Rosa és una dona que inspira confiança.