diumenge, 15 de maig del 2011

GENT DE FIAR: PEDRO MELERO ESTEVE


El Pedro Melero és el candidat d'avui. Casat amb la Paqui i pare de la Belen, la Laura i el Xavi. Viu a la Carretera Vendrell-Valls a la Papiola des de fa 22 anys.

Quan el vaig conèixer ja vaig notar que teníem química. Hem fet camí durant molt de temps i mai ha fallat. Arreu ha deixat un molt bon gust de boca en tots els àmbits on ha intervingut. Amb la gestió del transport, en l'àmbit esportiu o bé coordinant els carnets d'entrada a Aqualeón cada temporada o introduint la informàtica a les llars d'avis locals.

Però més enllà de la seva feina de regidor - dotze anys l'avalen- ha deixat l'empremta de rigor i seriositat a la Junta directiva del Consell Esportiu del Baix Penedès on n'es el tresorer o bé al Consell Escolar del Col·legi Sagrat Cor, on també va ser durant uns anys el president de l'Ampa.

Té estudis de FP2 i d’enginyeria Electrònica. És Operador Comercial Especialitzat d’AVE/Llarga Distància a la RENFE. També és radioafeccionat amb llicència A.

El Pedro té un agut sentit de l'humor. Sempre es positiu. Quan el coneixes t'adones que és un home de profundes conviccions. Per ell, hi ho dic amb ple coneixament, la seva prioritat és la família. Vaig participar de la festa de les noces d'or dels seus pares i allà hi va posar tot el sentiment per tal que fos inoblidable.

Colze a colze, hem passat mil i una aventures. Amb el Pedro he trobat un amic dels de veritat. És un home de fiar